Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Надвірнянці вшанували пам’ять героїв Небесної сотні

20.02.2023

Сьогодні надвірнянці зібралися на майдані Шевченка, щоб вшанувати пам’ять Героїв російсько-української війни та Героїв Небесної Сотні.

На вшанування пам’яті Героїв керівники району та голова Надвірнянської ОТГ поклали квіти до стели Героїв Небесної Сотні.

Під час заходу ведучі поіменно назвали та вшанували хвилиною мовчання як Героїв Революції Гідності, які загинули на Майдані, так і прикарпатців, які віддали життя, боронячи незалежність та європейське майбутнє України від рашистських загарбників.

Священники відслужили урочисту панахиду за загиблими за волю України.

Голова Надвірнянської військової адміністрації відповідно до Указу Президента України №460 вручив нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) вдові водія другого розвідувального відділення розвідувального взводу мотопіхотного батальйону військової частини А0998, солдата Тимінського Василя Васильовича, який, проявивши мужність та звитягу з російським загарбником 23.04.2022 героїчно загинув в бою за волю та незалежність Українського народу.

Нехай пам’ять невинно вбитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість та наснагу для захисту рідної держави.

Слава Україні!

Слава її Героям!

Поширити

Last modified: 20.02.2023