Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

У Надвірній відкрили культурно-мистецький проєкт АРТпростір

18.04.2023

Сьогодні на базі Надвірнянської дитячої художньої школи відкрили культурно-мистецький проєкт АРТпростір.
В рамках проєкту передбачається навчання дітей різної вікової категорії. Також записатися на платні курси можуть і дорослі мешканці району та міста.
Розташування в центрі міста, чудовий інтер’єр та творча атмосфера, а також талановиті та досвідчені педагоги, які спроможні віднайти індивідуальний підхід до кожного, все це сприятиме популярності проєкту як серед дорослих, так і серед дітей.
У день відкриття АРТпростору на адресу колективу дитячої художньої школи прозвучало багато захоплених промов, адже своєю щоденною натхненною працею вони прославляють Надвірнянщину в Україні та світі.
Керівник апарату Івано-Франківської ОВА Ярослав Дем’янчук привітав з нагоди урочистого відкриття та вручив найвищу нагороду в області – медаль «За заслуги перед Прикарпаттям» керівнику Надвірнянської художньої школи Жанні Бондаренко.
Голова районної ради Олександр Кеніз висловив подяку всім причетним до відкриття такого світлого закладу, відмітив, що Надвірнянський будинок дитячої творчості та художня школа є одними з найкращих в Україні. Керівник районної ради побажав плідної праці та процвітання АРТпростору, нових творчих здобутків та співпраці з митцями інших районів Прикарпаття та України.

Поширити

Last modified: 19.04.2023