Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З днем місцевого самоврядування

07.12.2023

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!
Сьогодні ми відзначаємо наше свято у найскладніший період в історії незалежної України. На нашу святу українську землю напали російські окупанти.
Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, яке має вагоме значення для зміцнення народовладдя та української державності, оскільки є дієвим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань, гідній відсічі збройній агресії з боку російської федерації. Кожен із нас, як свідомий громадянин суспільства, має активно долучатися до справ свого рідного краю, адже майбутнє нашої держави залежить від розвитку та успіху кожної громади.

Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, адже вони здатні об’єднувати громадян різного віку, статі, світогляду, політичних уподобань у єдину громаду, що направлена як на задоволення потреб своїх мешканців, так і на досягнення благополуччя всього українського народу.
Висловлюємо подяку всім представникам місцевого самоврядування за повсякденну нелегку працю заради розвитку наших населених пунктів. Зичимо терпіння, здійснення всіх задумів, невичерпної енергії, мирного неба над нашими містами і селами та найскорішої Перемоги над ворогом.

З повагою
Голова районної ради Олександр Кеніз

Поширити

Last modified: 07.12.2023