Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Відбулися навчання рятувальників

15.03.2024

14 березня на базі одного з навчальних закладів відбулися практичні тренування на тему “Гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей внаслідок ракетного обстрілу”.
За легендою навчань, внаслідок ракетного обстрілу відбувся обвал конструкції будівлі гуртожитку з подальшим загорянням. В результаті обвалу на 4-му поверсі заблоковані двоє потерпілих. Площа пожежі складає 40 м. кв. Ця ситуація може виникнути в реальному житті і є вкрай небезпечною.
На місце події оперативно прибули рятувальники, медичні працівники, правоохоронці та працівники комунальних служб.
Для координації дій рятувальників та забезпечення безпеки під час ліквідації пожежі був залучений пересувний пункт управління.
Рятувальники першочергово забезпечили евакуацію всіх людей з будівлі, використовуючи спеціальні евакуаційні шляхи та сигнальні знаки. Також були проведені пошук і допомога заблокованим потерпілим і їх швидка евакуація.
Пожежні екіпажі встановили перешкоди для поширення вогню та підвели водопостачання до місця пожежі. Великим успіхом стало швидке та ефективне загасання полум’я.
Такі тренування дозволяють службам підтримувати потрібний рівень підготовки та реагувати на подібні ситуації з впевненістю та ефективністю.
Дякуємо рятувальникам, працівникам пересувного пункту управління, медикам та всім службам за їхню надійну та віддану щоденну роботу. Ваші зусилля допомагають забезпечувати безпеку та захищати життя людей в нашому районі.

Поширити

Last modified: 15.03.2024