Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

На Надвірнянщині відбувся турнір з міні-футболу «Дзвони пам’яті»

20.08.2019

Вже традиційно за організації ветеранів російсько-української війни та підтримки керівництва району і міста на Надвірнянщині відбувся пам’ятний турнір з міні-футболу «Дзвони пам’яті», присвячений загиблим учасникам АТО. У війні з російським агресором Надвірнянський район втратив 7 військовослужбовців, а це: Юрій Баран, Владислав Файфура, Дмитро Ломей, Юрій Ментинський, Юрій Головченко, Анатолій Гаркавенко та Микола Фурман.

На відкриття турніру завітали голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, родичі загиблих воїнів АТО зокрема мати Юрія Головченка пані Оксана Будзак та його син Денис, вдова Дмитра Ломея пані Надія Ломей з синами Святославом та Артуром, голова ГО «Надвірнянське об’єднання воїнів АТО» Олег Туєшин, керівництво ГО «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» Юрій Остапчук та Андрій Левицький, керівник Центру допомоги учасникам АТО Надвірнянської РДА Володимир Свідрак, громадськість міста та представники ЗМІ.

Очільник депутатського корпусу районної ради Іван Гурмак звернувся зі словами подяки до родичів загиблих захисників, наголосивши, що саме завдяки таким вірним синам Української держави сьогодні Надвірнянщина живе під мирним небом. Іван Гурмак відзначив, що життя людини найцінніше і віддати його за інших є найбільшим подвигом. Тож кожен повинен пам’ятати і шанувати Героїв, котрі пожертвували собою за українське мирне майбутнє.

Участь у змаганнях взяло 5 команд. Юні футболісти були вишикувані на майданчику, отримали настанови від організаторів турніру та почесних гостей, а після розпочалось і саме футбольне дійство.

В ході футбольних поєдинків у фінал пройшли ФК «Сокіл» та ФК «Надвірна» та ФК «Красна». Саме у зустрічах між собою і визначився володар почесного трофею –  кубка «Дзвони пам’яті», ним стала команда ФК «Надвірна» з рахунком 4:1.

Після завершення цієї вирішальної гри визначилися всі призери розіграшу кубка «Дзвони пам’яті» і настав час урочистої церемонії нагородження команд-призерів, яке проводило керівництво громадської організації «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» в особі Юрія Остапчука та Андрія Левицького,  голова ГО «Надвірнянське об’єднання воїнів АТО» Олег Туєшин, голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та члени оргкомітету по проведенню змагань. За участь у фінальній частині розіграшу кубка «Дзвони пам’яті» пам’ятними медалями та дипломами нагородили гравців команд «Сокіл» Надвірна та «Фортуна» Білозорина. Бронзові медалі та дипломи вручили команді «Скеля» Пнів, срібло – у ФК «Красна», а всі головні призи здобула команда ФК «Надвірна», а саме: кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи першого ступеня.

Також Юрій Остапчук та Андрій Левицький нагородили оригінальними футбольними статуетками від ГО «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» всіх гравців команди ФК «Надвірна» – переможців розіграшу кубка «Дзвони пам’яті». Пам’ятними медалями нагородили членів сімей загиблих воїнів АТО.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Поширити

Last modified: 21.08.2019