Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Письменник з Надвірнянщини Борис Гошко презентував свою книгу «ТИЛ» в Києві

21.08.2019

У місті Київ в гостинній атмосфері Veterano_Hub відбулась презентація художнього роману ветерана російсько-української війни, уродженця села Лоєва Надвірнянського району, Бориса Гошка “Тил”. Роман створений на реальних подіях, це історія простих людей, яким “пощастило” нести службу в тилу.

Побачити світ книзі «ТИЛ» допомогло видавництво військових-добровольців та волонтерів «Видавець Марко Мельник». Його засновник приватний видавець, військовий-доброволець Марко Мельник спільно з автором книги Борисом Гошко розповіли присутнім чому варто читати військову літературу і зокрема «ТИЛ».

Сам сюжет доволі цікавий та легкий для сприйняття пересічним українцем. В романі йдеться про те, що через рік війни хлопець Денис наважився піти у лави Збройних сил, добровольці вже не штурмували військкомат, тому його там вітали. Він потрапляє у табір за 40 кілометрів від передової, де солдати, користуючись відносною свободою, беруть від життя все, чого не могли собі дозволити раніше. Спочатку йому це подобалось, але далекі вибухи снарядів повертали його у реальність. Одного разу герой їде на фронт і бачить зовсім інший світ, де люди живуть у землі, яка захищає від куль та осколків. Хлопцеві соромно за свою поведінку, він хоче змінитись.

Під час презентації кожен присутній мав змогу придбати книгу, а кошти, отримані з продажу, автор передав на благодійність. Якщо у Вас не має книги «ТИЛ» то не зволікайте, а придбайте і прочитайте книгу про реальні події реальної війни в Україні. Читати Ви ж вмієте?

Довідка: Борис Гошко учасник війни на сході України у 2014-2015 роках. Служив у 128 гірсько-піхотній бригаді. Автор книжок “Люди війни” і “Тил”.

Поширити

Last modified: 21.08.2019