Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Іван Гурмак привітав з початком навчального року педагогічних працівників

29.08.2019

Напередодні нового навчального року в актовому залі Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулась конференція педагогічних працівників за участі голови Надвірнянської районної ради Івана гурмака. Учасники конференції підвели підсумки функціонування закладів освіти району в 2018-2019 навчальному році, визначили пріоритетні напрямки розвитку освіти району у 2019-2020 навчальному році та обговорили упровадження реформи Нової української школи, перші результати і завдання.

Засідання відкрили спільним виконанням Державного Гімну України. Привітав учасників конференції та закликав всіх до активної роботи начальник відділу освіти райдержадміністрації Степан Севериловє З вітальним словом виступили голова районної ради Іван гурман та перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук.

Зокрема, очільник депутатського корпусу районної ради Іван Гурмак відзначив високий інтелектуальний рівень, творчий і науковий  потенціал, спортивні досягнення учнів району в різного роду змаганнях, олімпіадах районного, обласного та Всеукраїнського рівня. Іван Гурмак наголосив, що саме завдяки компетентності та кваліфікованості працівників освіти і позашкілля школярі Надвірнянщини мають змогу віднайти і розвивати в собі таланти. Також побажав в новому навчальному році нових здобутків та працювати на благо району і України, а в свою чергу районна рада завжди готова підставити плече допомоги.

Конференцію продовжили виступи директора районного інклюзивно-ресурсного центру Надвірнянської районної ради Галини Винник – «Інклюзивна освіта – шлях до соціальної адаптації дітей з особливими освітніми потребами: напрацювання та шляхи вирішення проблеми в районі», методиста районного інформаційно-методичного центру відділу освіти Любов Лисак – «Підвищення кваліфікації вчителів початкових класів – першочергове завдання у становленні Нової української школи». Також методист районного інформаційно-методичного центру відділу освіти Богдан Левицький доповів «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників до положення про підвищення кваліфікації педагогічних працівників затвердженого відповідно Постанови КМУ».

В завершальному виступі голова комітету профспілки працівників освіти і науки Михайло Винник розповів про соціальні аспекти освіти в умовах її реформування.

Поширити

Last modified: 30.08.2019