Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

В Управлінні надання адміністративних послуг відкрили сектор реєстраційних послуг

30.08.2019

29 серпня відбулося офіційне відкриття сектору реєстраційних послуг управління надання адміністративних послуг населенню.

На відкриття завітали голова районної ради Іван Гурмак, голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз, , перший заступник міського голови Олег Йосипенко, заступники голови райдержадміністрації Богдан Зеленчук та Ярослав Гундяк.

На сьогоднішній день управління надання адміністративних послуг надає 199 послуг, в тому числі 4 послуги надаватиме сектор реєстраційних послуг, а саме:
– обмін посвідчення водія (без складення іспитів).
– видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого.
– державна реєстрація нового транспортного засобу (без огляду).
– перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.

Адміністратори отримали доступи до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державного земельного кадастру. Сьогодні є можливість також громадянам оформити ID-картку та закордонний паспорт.

Крім того, в приміщенні Надвірнянського УНАПу здійснюється прийом документів для призначення соціальних виплат та субсидій від мешканців міста Надвірна. 

Голова районної ради Іван Гурмак відзначив важливість функціонування даного управління, адже саме завдяки широкому спектру надання адміністративних послуг жителі Надвірнянщини якісно та комфортно мають змогу їх отримати.

Для організації роботи УНАП у 2019 році з районного бюджету було виділено та профінансовано 707 тис.грн, в тому числі 120 тис.грн. – з місцевого бюджету. За ці кошти придбано меблі, комп’ютерне обладнання (програмно-апаратний комлекс) для надання послуг з державної реєстрації нових транспортних засобів, обміну посвідчення водія, тощо. Також проведено поточний ремонт приміщення управління надання адміністративних послуг.

Поширити

Last modified: 30.08.2019