Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

17 вересня – День рятівника!

17.09.2019

Шановні працівники служби цивільного захисту!
Сердечно вітаю Вас із професійним святом –

Днем рятівника України!

Це свято є підтвердженням Вашого неоціненного внеску в суспільне життя не тільки Надвірнянщини, а й всієї держави. Адже, Ви першими приходите на допомогу під час пожеж, повеней, природних і техногенних катастроф.

На Вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району. Кожен ваш тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа – це врятовані людські життя. В екстремальній ситуації Вам доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров’я, а часто і життя людей.

Сміливі та відважні Ви боретесь не тільки з стихійним лихом, а й чимало рятівників зі зброєю в руках стали на захист територіальної цілісності та суверенітету Української держави на східних кордонах.

Цього святкового дня бажаю всім працівникам служби цивільного захисту міцного здоров’я, усіх життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог повсякчас оберігає Вас від усіх негараздів.

Величезна подяка Вам за ту незамінну працю, яка так необхідна нашому суспільству. Вірю, що Ваш високий професіоналізм, відданість присязі, честі й дорученій справі будуть і надалі спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я Української держави.

З найкращими побажаннями
Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 17.09.2019