Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Освітяни Надвірнянщини відзначили День вчителя

04.10.2019

Щорічно в першу неділю жовтня працівники освіти України відзначають своє професійне свято – День учителя. Не випадково, що святкують його саме восени. Адже осінь – пора врожаю, так само і вчителі сіють рясний врожай в душах підростаючого покоління.

Напередодні, в районному будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Дню учителя. Участь в урочистостях взяли представники влади району та міста, директори та педагогічні колективи шкіл району, завідуючі та працівники дошкільних закладів, вчителі позашкільних навчальних закладів  та громадськість.

Святкові заходи розпочали спільним виконанням  Державного Гімну України. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять Героїв України. З привітальним словом виступили  заступник голови районної ради Ігор Писклинець, перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук, заступник міського голови Василь Василенко, депутат районної ради, начальник відділу освіти райдержадміністрації Степан Северилов, голова районної профспілки освітян Михайло Винник.

Вітаючи присутніх з професійним святом, заступник голови районної ради Ігор Писклинець наголосив на тому, що педагогічну професію не порівняти ні з якою іншою, адже на плечі освітян покладена найважливіша місія у житті – виховання дітей.

«Упевнений, не знайдеться людини, котра з почуттям вдячності не згадувала би рідну школу, улюблені предмети й неодмінно своїх наставників – педагогів. Вчитель – це покликання. Саме освітяни першими відкривають дітям світ. Я пригадую своїх вчителів, які дали мені знання в житті і з глибокою повагою дякую кожному. Тож, напередодні Дня вчителя хочеться побажати працівникам освіти позитивних трудових буднів, уважних, наполегливих та вдячних учнів, професійного росту та визнання, особистого щастя і добробуту. А головне – мирного українського неба» – відзначив Ігор Писклинець.

Так, за відданість справі, забезпечення високого рівня освітньої підготовки молоді, багаторічну педагогічну діяльність та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти кращих педагогів, працівників дошкільних та позашкільних закладів Надвірнянщини нагородили почесними грамотами, подяками Надвірнянської районної ради, міської ради, райдержадмвнвстраціїї та відділу освіти РДА.

Неймовірний святковий концерт подарували учні шкіл міста та району, вихованці Надвірнянського районного центру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді, а також своїм виступом порадували колег і самі педагоги.

Поширити

Last modified: 05.10.2019