Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Нарада щодо забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій в селі Стримба

10.06.2020

Сьогодні, 10 червня під головуванням голови районної ради на прохання ГО «Надвірнянське районне об’єднання воїнів АТО» відбулась нарада щодо розподілу та виготовлення необхідної документації земельних ділянок для учасників бойових дій в селі Стримба.

Серед присутніх депутат районної ради Сергій Штогрин, голова ГО «Надвірнянське районне об’єднання воїнів АТО» Олег Туєшин, заступник голови РДА Ярослав Гундяк, Стримбівський сільський голова Любомир Дубіщак, представники відповідних служб в районі та безпосередньо бійці російсько-української війни.

За словами Стримбівського сільського голови на разі земельні ділянки в кількості 12 га перебувають за межами населеного пункту тож Стримбівською сільською радою проводяться виготовлення необхідної документації для внесення цих ділянок у власність громади села Стримба. Вартість робіт становить 70 тис.гривень. На сьогодні подано 26 заяв від учасників бойових дій на отримання земельної ділянки бід будівництво.

Голова районної ради дав відповідні доручення, насамперед Стримбівському сільському голові спільно з представниками Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області підготувати клопотання на чергову сесію районної ради питання про встановлення чи змін меж населеного пункту.

Іван Гурмак зазначив, що важливо аби учасники російсько-української війни все ж отримали у власність передбачені земельні ділянки і районна рада зі своєї сторони в таких питаннях завжди допомагає сільським та селищним радам, тож співфінансування з районного бюджету для виготовлення необхідної документації буде надано.

Поширити

Last modified: 10.06.2020