Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітаємо з Днем архітектури України!

01.07.2020

Шановні працівники архітектури!

   Від себе особисто та від імені депутатського корпусу районної ради прийміть щирі вітання з Днем архітектури України!

 Це свято об’єднує  не тільки архітекторів, а й всіх небайдужих до цього великого мистецтва людей. Тому  щиро вітаю усіх, чия діяльність так чи інакше пов’язана з  архітектурою. Архітектура має велику мистецьку силу, її вплив ми відчуваємо на собі скрізь і завжди. Саме від працівників галузі залежить сучасний вигляд нашого рідного краю.

Професія архітектора є надзвичайно відповідальною, але й не менш творчою, що дає можливість сповна реалізовувати власні бачення та підходи до професійної діяльності. Щодня архітектори своєю працею створюють красиву та неординарну атмосферу, якою і в майбутньому будуть захоплюватися нащадки. Різноманітні шедеври минулого і теперішнього, старовинні будівлі, неповторної краси храми гармонійно поєднуються із сучасними спорудами.

У день професійного свята бажаю працівникам архітектури мирного безхмарного неба, творчого натхнення, нових досягнень у справі розбудови Надвірнянщини, формування та збереження історичних надбань. Родинного затишку, міцного здоров’я, благополуччя, наснаги та успіхів у Вашій справі.

З повагою голова районної ради

Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 01.07.2020