Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

11.09.2020

Понад пів століття нафто- газовидобувне управління нашого краю демонструвало своє прагнення працювати на благо району та Української держави. Сьогодні в умовах неоголошеної війни надзвичайно важливо розвивати паливно-енергетичний комплекс, що дає змогу забезпечити енергетичну незалежність не тільки нашого краю, а й всієї країни.

Тісна співпраця керівництва району та нафто-газовидобувного управління «Надвірнанафтогаз» завжди була конструктивно побудована. Взаєморозуміння та допомога у вирішенні господарських питань Надвірнянщини, а також волонтерська співпраця вкотре підтверджує патріотизм та вагомий внесок працівників підприємства у суспільне життя району і в спільну боротьбу за територіальну цілісність України. Левову частку надходжень до бюджету району, складали і надалі складають податки від підприємства НГВУ «Надвірнанафтогаз».

Надвірнянщина здавна набула слави промислового краю Прикарпаття і районна рада та депутатський корпус районної ради спільно з нафтовиками району готові завжди відстоювати цю закономірність на державному рівні. Про що свідчать ряд прийнятих районною радою звернень до вищого керівництва держави спрямованих на підтримку нафто- газовидобувної галузі в районі.

Хочу висловити щиру подяку нафтовикам нашого краю, які щоденно своєю працею забезпечують надійну базу для функціонування виробничої та соціальної сфери в районі.

Завдяки Вашим зусиллям розвиток нафтогазової галузі спрямований на піднесення національної економіки, зміцнення енергетичної незалежності Української держави і хочеться вірити, що так буде і надалі.

З нагоди Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості прийміть щирі слова вітання.

Найперше хочеться побажати стабільної роботи на підприємстві адже, всі ми знаємо, що промисловий потенціал є і він закладений не тільки у наявності покладів паливних продуктів, а завдяки професійній і відданій праці багатьох колективів нафтогазовидобувних та переробних підприємств, бурових, нафто-, газотранспортних та сервісних організацій, професійній майстерності та творчому підходу до дорученої справи кожного робітника, спеціаліста, керівника.

Бажаю перемог, міцного здоров’я, оптимізму і невичерпної наснаги у вашій нелегкій праці. Хай мирне небо і родинний затишок оселяться у Ваших домівках. Хай зростають професійні досягнення, трудових звершень Вам на благо України!

З повагою,

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 13.09.2020