Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання голови районної ради з Днем міста Надвірна

13.09.2020

Дорогі надвірнянці, краяни та гості міста!

Сердечно вітаю Вас з 431-ою річницею З Дня Народження нашого міста Надвірна!Рідне місто славиться багатовіковою історією, самобутньою культурою, різноманітними звичаями і традиціями, але найбільше – талановитими, добрими, працьовитими людьми, які творять матеріальне і духовне сьогодення та майбутнє.

Надвірна – це місто, де кожен може знайти щось своє. Тут народжуються спортсмени та чемпіони, культурні діячі, митці, поети і письменники, в нашому місті виховуються майбутні захисники України та віддано захищають східні кордони вже сьогодні славні воїни.

Саме в Надвірні активна патріотична молодь, талановиті хлопці і дівчата, завдяки яким Надвірна знана в усьому світі.

Місто Надвірна – це місто високого національного духу, великої шани до предків та глибокої поваги до всіх українців, що тим чи іншим чином захищали, боролися і віддали свої життя за неньку Україну.

В цей день схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих оборонців і визволителів краю. Віддаємо шану усім тим, хто наближав і продовжує наближати довгоочікувану перемогу у боротьбі за право жити На Своїй Богом Даній Землі.

Хай квітне наша рідна Надвірна!Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед жителів Надвірнянщини. Мирного українського неба!

З найщирішими побажаннями

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 14.09.2020