Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З Днем туризму!

26.09.2020

27 вересня відзначається День туризму – свято любителів подорожей і працівників туристичної сфери. Мабуть це свято кожного з нас, бо в житті нам найбільше хочеться побути туристом, відкрити для себе цікаві місця і побувати в різноманітних куточках України, а відтак і цілого світу.

Надвірнянський район, з його вигідним географічним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами, багатою спадщиною, безцінними  ресурсами та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туризму. Гості нашого району мають можливість відвідати чимало унікальних місць зокрема замок Куропатви більш відомий як Пнівський замок та замок «Краснодвір», Музей нафтопромислів Галичини, Бухтівецький водоспад, унікальний Дендропарк «Високогірний», а ще чимало архітектурних пам’яток, музеїв, храмів та неймовірних краєвидів.

Впевнений, що основні здобутки туристичної галузі Надвірнянщини ще попереду, бо тут є люди, котрі розвивають туристичну привабливість краю, допомагають популяризувати нашу місцевість.

Бажаю працівникам індустрії туризму, активістам та аматорам вагомих здобутків, міцного здоров’я та творчої наснаги, а туристам – нових цікавих зустрічей та відкриттів світовими маршрутами!

З повагою

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 25.09.2020