Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З Днем бібліотекаря!

29.09.2020

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Це чудова нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця і зокрема зростаючих поколінь.

Це можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.

Бібліотечна система в районі зазнала і зазнає неповторних і позитивних змін. До оновлення приміщень завжди активно долучався депутатський корпус районної ради. Було реконструйовано внутрішні та проведено ремонт даху приміщення, встановлені енергозберігаючі вікна, заміна системи опалення, частково забезпечено мультимедійною технікою. Усе це додає світла і простору та здійснення мрій бібліотекарів, щоб бібліотеку почали відвідувати побільше вдячних читачів. Дяку ю всім працівникам бібліотечної родини  за те що, перетворюють дім книг на сучасну культурно-відпочинкову зону.

Бібліотекарі відіграють важливу роль у формуванні особистості кожної людини. Тож від щирого серця бажаю творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі. Мирного українського неба і вдячних відвідувачів!

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 25.09.2020