Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

«Учитель – творить Людину…».

02.10.2020

Дорогі освітяни!

В першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів. Вчитель – це не просто той, хто допомагає тобі закінчити школу, вчитель – це та людина, яка допомагає розпочати самостійне життя.

Хор вчителів

Велике серце потрібно мати вчителеві, щоб рік у рік щоденно віддавати його учням, і якою великою має бути любов до дітей у його добрій, терплячій, нестаріючій душі! Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до Своєї Богом Даної землі та рідної Надвірнянщини виховують педагоги в юних українцях. Ви присвячуєте своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, закладаєте основу того, як наша держава буде жити і розвиватись в майбутньому. Бо як писав український педагог, письменник Василь Сухомлинський: «Учитель – творить Людину…».

Ансамбль вчителів Гвіздської ЗОШ

Зі святом вас, дорогі педагоги, з Днем вчителя! Від себе особисто, депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради прийміть слова вдячності за високий професіоналізм, нескінченне терпіння в нелегкій роботі i безкорисливе добро, яке повсякчас Ви даруєте своїм вихованцям. Ваша мета – виховання гідного, прогресивного покоління. І результатами праці вже варто пишатися. Хай же на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжує успiх. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а Вaшi серця зiгрiває людська довiра, любов, повага і вдячність Ваших учнів. Мирного неба та Божої опіки Вашим родинам!

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради

Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 02.10.2020