Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання голови районної ради Олександра Кеніза з Днем волонтера

04.12.2020

Шановні волонтери Надвірнянського району!

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера! Від себе особисто, від імені депутатського корпусу районної ради прийміть щирі вітання і слова подяки за Вашу щиру допомогу тим, хто її потребує, за безкорисливу працю на благо рідної Надвірнянщини, заради процвітання Української держави.

Ви благородні, милосердні та небайдужі до чужої біди. На Вас чекають, Вам дякують, Вас поважають та мають за приклад. Вам вдається об’єднувати людей в бажанні допомогти іншим, часто зовсім незнайомим. Ви стали надійним фронтом допомоги та підтримки української армії з часу російської окупації і по сьогоднішній день. Ваша праця змінює світ на краще, вселяє довіру та небайдужість до чужого горя.

В Міжнародний день Волонтерів дякуємо всім, хто присвячує свій час, енергію, своє здоров’я для допомоги іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай Ваші благі справи повертаються сторицею. Нині доброчинність об’єднує людей в усіх сферах життя і, безперечно, цей день є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього.

Бажаємо Вам успіхів у всіх починаннях, будьте щасливі і наповнюйте щастям життя людей. Мирного українського неба, міцного здоров’я та життєвих перемог!

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради   Олександр Кеніз

Депутатський корпус районної ради

Поширити

Last modified: 04.12.2020