Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Відбулась позачергова сьома сесія районної ради

23.04.2021

22 квітня 2021 року під головуванням голови Надвірнянської районної ради Олександра Кеніза відбулося пленарне засідання позачергової сьомої сесії Надвірнянської районної ради.
На початку пленарного засідання Олександр Кеніз зазначив, що вже сім років триває боротьба нашої країни з російськими загарбниками за свою незалежність та право самостійно обирати свій шлях розвитку; за цей час приблизно 3,5 мільйона людей стали переселенцями, тисячі наших захисників віддали своє життя за Україну. Голова районної ради запропонував вшанувати хвилиною мовчання світлу пам’ять про всіх загиблих у боротьбі за волю і незалежність нашої держави.

До порядку денного сьомої позачергової сесії було внесено такі питання:

1. Про звернення Надвірнянської районної ради (щодо порушень чинного законодавства України під час проведення і встановлення результатів проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87)

2. Про підтримку звернення Івано-Франківської обласної ради.

3. Про звернення Надвірнянської районної ради (щодо зволікання з розслідуванням, встановленням та притягненням до відповідальності осіб, винних у зриві спецоперації з затримання “вагнерівців”)

Крім того, за рекомендаціями президії районної ради, яка відбулась цього ж дня, до порядку денного було включено питання:

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Стримба Надвірнянської міської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області.

5. Про призначення президента футбольного клубу “Бескид”.

На завершення пленарного засідання депутати Юрій Остапчук та Василь Білоус повідомили, що проводиться збір допомоги бійцям на Сході України та запропонували депутатам районної ради долучитися до збору коштів та іншої необхідної для них допомоги.

Голова районної ради Олександр Кеніз привітав всіх присутніх з прийдешньою Вербною Неділею та подякував депутатам і запрошеним за  участь у роботі сесії.

Поширити

Last modified: 23.04.2021