Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

На базі КП «Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги» відкрито Центр вакцинації проти COVID-19

21.07.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у відкритті Центру вакцинації проти COVID-19, який функціонуватиме на базі комунального підприємства «Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги» за адресою: вул. Федьковича, 4, м. Надвірна.

У центрі масової вакцинації проти COVID-19 жителі Надвірнянського району мають можливість здійснити вакцинацію проти гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, щоденно з 10.00 до 16.00 год. Вакцинацію проводять мобільні бригади, які пройшли тренінг для роботи з нею.

«Приємно, що Надвірнянський район не стоїть осторонь проблеми вакцинації, яка є сьогодні в Україні. Поділяю свідомий вибір людей у здійсненні вакцинації та їхнє відповідальне ставлення до свого здоров’я»,- зазначив Олександр Кеніз.

За інформацією КП «Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги» станом на 21.07.2021 року вакцинація проводиться доступною вакциною Coronavac, розробленою китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech, що спеціалізується на виробництві вакцин проти гепатиту та грипу. Вакцинують як тих, кого попередньо запросили на щеплення, так і тих, хто записаний, але прийшов без запрошення. Пріоритет надається літнім людям. Щеплення — добровільні та безоплатні.

Варто пам’ятати, що вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби, і є єдиним способом зупинити пандемію.

Поширити

Last modified: 22.07.2021