Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 30-ої річниці Незалежності України

25.08.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 30-ої річниці Незалежності України.

Після пленарного засідання урочистої спільної сесії Надвірнянської районної ради та Надвірнянської міської ради відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, стели Героїв Небесної Сотні та меморіальної дошки полеглим добровольцям. Вшановуючи подвиг усіх полеглих за Українську державу, в пам’ять про тих, хто віддав своє життя заради майбутнього України, схилили голови у скорботі усі присутні на урочистостях.

Далі учасники заходу пройшли пішою ходою до площі перед приміщенням районної ради, де і відбулося головне дійство свята.

«Нам судилося бути учасниками творення новітньої Української держави. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки і правнуки. В 30-у річницю незалежності Україна змушена вести війну з Російською імперією за свій суверенітет і територіальну цілісність, відстоюючи права та свободи громадян. Сьогодні перед нами важливе завдання – наповнити незалежність країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль та праці для її зміцнення та розвитку. Давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання Надвірнянщини і всієї України!»,- звернувся Олександр Кеніз до надвірнянців.

Після вітальних виступів очільників району та міста, голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз, голова Надвірнянської районної державної адміністрації Володимир Пасько та голова Надвірнянської міської територіальної громади Зіновій Андрійович відзначили нагородами учасників АТО/ООС, волонтерів, медичних працівників, діячів культури, освіти, спорту та інших осіб.

Далі святковий настрій жителям та гостям міста Надвірна підіймали своїми талантами артисти, а «за кулісами» сцени розташувалось «фольклорне подвір’я», де були представлені виставки майстрів народного мистецтва, традиційні кухні сіл громади, виступи майстрів та аматорів народного мистецтва.

«Будьмо сильними і розбудовуймо могутню Українську державу! З Днем Незалежності України! Слава Україні!», – зазначив Олександр Кеніз.

Поширити

Last modified: 26.08.2021