Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Заступник голови Надвірнянської районної ради Іван Жигалюк нагородив почесною відзнакою Надвірнянської районної ради «За заслуги перед Надвірнянщиною» Левкуна Антона Антоновича, який встановив світовий рекорд у номінації “найбільша кількість вижимань гирі вагою 16 кг мізинцем правої руки у поперечному шпагаті на стільцях за 1 хв”

10.09.2021

Заступник голови Надвірнянської районної ради Іван Жигалюк взяв участь у святкових спортивних заходах з нагоди Дня міста Надвірна, де мав за честь нагородити майстра спорту України, чемпіона України, чемпіона Європи з карате – Левкуна Антона Антоновича почесною відзнакою Надвірнянської районної ради «За заслуги перед Надвірнянщиною».«Горджуся тим, що знаю відомого надвірнянського каратиста Антона Левкуна, який неодноразово заявляв про себе не тільки на цілу Україну, а й ім’я якого звучало в Європі. Він є прикладом для наслідування молодому поколінню»,- зазначив Іван Жигалюк.

Сьогодні Антон Левкун вкотре довів, що він достойний звання «чемпіона», і на стадіоні «Нафтовик» у місті Надвірна встановив світовий рекорд у номінації «найбільша кількість вижимань гирі вагою 16 кг мізинцем правої руки у поперечному шпагаті на стільцях за 1 хв», де за 48 секунд підняв гирю 28 разів.

До слова, це не перший рекорд Антона Левкуна. 2 грудня 2019 року він відтиснувся на великих пальцях рук 53 рази за 50 секунд, а 14 жовтня 2020 року – у поперечному шпагаті наніс 330 ударів по боксерських лапах, і 21 березня 2021 року – світовий рекорд з віджимання на двох пальцях обох рук за 60 секунд 64 рази.

Щиро вітаємо Антона Левкуна із черговим встановленням національного та світового рекорду!

Поширити

Last modified: 13.09.2021