Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь в урочистих заходах з нагоди 250-ти річчя промислового видобутку нафти та 100-річчя видобутку газу, які відбулися на території Музею нафтопромислів Галичини у с.Пнів

01.10.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь в урочистих заходах з нагоди 250-ти річчя промислового видобутку нафти та 100-річчя видобутку газу, які відбулися на території Музею нафтопромислів Галичини у с.Пнів.

Вітаючи зі святом працівників НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «Укрнафта», Олександр Кеніз зазначив: «Рівень розвитку країни, її енергетична безпека значною мірою залежить як від ресурсів держави, так і розробки їх родовищ. У нас є можливості, людський потенціал та надра. Незважаючи на складний час в Україні, вірю, що наша держава зможе досягти енергетичної незалежності!».

У рамках святкових заходів відбулося нагородження кращих працівників НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «Укрнафта» спільними грамотами Надвірнянської районної ради та Надвірнянської районної державної адміністрації, іншими грамотами та подяками.

Також були організовані різноманітні цікаві виставки, зокрема, виставки колекції взірців нафти та керну із свердловин родовищ Галичини та виставки малюнків нафтою; фотовиставки «Портрет нафтовика Надвірнянщини», виставка спецодягу та ЗІЗ працівників нафтогазовидобувної промисловості тощо.

До відома, нафтогазова галузь України є однією з найдавніших у світі і колись займала перші місця за обсягами видобутку. Визначним фактом в історії нашої держави є те, що саме з території України вперше почали здійснювати прямі експортні поставки природного газу до Європи.

Шановні працівники нафтогазової промисловості Надвірнянщини, дякуємо вам за відповідальне ставлення до своєї справи, за значний внесок у забезпечення зростання економіки нашої держави! Здоров’я всім вам, добробуту у ваших домівках! Нехай ваша відданість своїй справі спрацьовує на благо громади нашого району та України загалом!

Поширити

Last modified: 04.10.2021