Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

У ресторані «Карпати» у місті Надвірна відбулися урочистості з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана

01.10.2021

З нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз разом з головою Надвірнянської районної державної адміністрації Володимиром Паськом та міським головою Надвірнянської міської територіальної громади Зіновієм Андрійовичем мали за честь висловити слова вдячності людям старшого покоління, ветеранам Надвірнянщини.

З приводу свята в ресторані «Карпати» у місті Надвірна зібралися поважні люди – ветерани, представники старшого покоління.

Складні випробування випали на долю старшого покоління – війни, соціально-економічні кризи, жахи тоталітаризму,голодоморів, репресій, але і в цих умовах їм вдалося вистояти і зберегти людяність, толерантність, честь та гідність.

«Безмежні слова вдячності вам, дорогі люди поважного віку, ветерани, за все, що ви зробили для нашого краю, за ваші знання та цінні поради, за тяжку працю! Зичу вам міцного здоров’я, добробуту та затишку! Нехай ваші діти та онуки ставляться до вас із безмежною шаною і тішать вас своїми успіхами!»,-зазначив Олександр Кеніз.

Поширити

Last modified: 04.10.2021