Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

У Надвірній відбулися урочисті заходи з нагоди 30-річчя Збройних сил України

06.12.2021

Сьогодні, 6 грудня, з нагоди відзначення 30-ої річниці Збройних сил України у місті Надвірна пройшли урочисті заходи, у яких взяв участь голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз.

Зокрема, святкування розпочалося у залі засідань районної ради, де військовослужбовцям та ветеранам Збройних сил України, представникам родин загиблих захисників, волонтерам були вручені відзнаки «За бойову звитягу», медалі «За заслуги перед Прикарпаттям» та почесні відзнаки «За заслуги перед Надвірнянщиною».

Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих воїнів АТО/ООС на Сході України та запалили лампадки біля меморіальної дошки пам’яті Героям Небесної Сотні.

Крім того, у рамках проведення заходів, Олександр Кеніз разом з іншими представниками влади зустрілися з колективом Надвірнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, подякували військовослужбовцям за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Батьківщині та вручили подяки з нагоди Дня Збройних сил України.

Слава Україні! З Днем Збройних сил України!

Поширити

Last modified: 07.12.2021