Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання голови районної ради Олександра Кеніза з Днем місцевого самоврядування

07.12.2021

Шановні депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування становить основу будь-якого демократичного суспільства. Це найближчий населенню рівень влади, який є важливою сполучною ланкою між населенням і державою. Органи місцевого самоврядування найтісніше стикаються з повсякденним життям і потребами громадян. Саме до вас в першу чергу звертаються люди зі своїми проблемами. Саме від вашої здатності вирішувати ці проблеми, від вашого професіоналізму та відповідальності багато в чому залежить авторитет влади.

Попри всі складнощі сьогодення можна з упевненістю сказати: місцеве самоврядування як важлива самостійна гілка влади, що захищає і представляє інтереси кожної людини, не тільки сформувалася, а є визначальною в розбудові нашої держави.

Успіх місцевої влади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою плідної роботи кожного з нас.

Щиро бажаю всім міцного здоров’я, великого людського щастя, щедрого достатку, нових яскравих перспектив і здобутків. Пам’ятаймо, що нашими спільними зусиллями твориться неповторний образ Надвірнянщини, зберігається наша героїчна історія та закладається майбутнє.

Зі святом Вас.


З повагою,

Голова районної ради                                            Олександр КЕНІЗ

Поширити

Last modified: 07.12.2021