Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

1 грудня – День працівників прокуратури

01.12.2022

Шановні працівники прокуратури!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників прокуратури!

Сьогодні перед працівниками органів прокуратури стоять важливі завдання – бути на сторожі інтересів України та її народу, захищати демократичні права і свободи громадян, гарантованих Конституцією. Суспільство розраховує на Вашу відповідальність, справедливість, професійність та принциповість.

Від Вашої щоденної праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня.

Ваш високий професіоналізм та безкомпромісність помножені на досвід і знання, сприяють вирішенню важливих державних питань, забезпечують виконання вимог чинного законодавства України всіма правоохоронними структурами, державними установами, організаціями, юридичними особами та громадянами нашої держави.

В день професійного свята висловлюємо найкращі побажання усім працівникам органів прокуратури, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують ідеали законності та справедливості. Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім’я закону.

Бажаємо вам успіхів, професійних здобутків, міцного здоров’я, щастя та добробуту!

Поширити

Last modified: 01.12.2022