Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Пам’яті жертв Голодомору

25.11.2023

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

90 років тому кати українського народу намагалися знищити нас як націю. Для цього вони застосували найстрашніше — хотіли заморити українців голодом, зломити дух національного спротиву, вбити неповторну, самобутню культуру. Від голоду померли мільйони людей, що жили на території тодішньої Української СРР та Кубані, де переважну більшість населення становили українці.

Що Сталін у 30-х, що Путін нині — обидва намагаються підкорити наш народ шляхом терорів та геноцидів. І в випадку зі злочинним керівництвом СРСР, і сьогоднішньої росії для приховування правди — запущені потужні пропагандистські машини.

Та на цей раз нічого не вийде, адже Голодомор офіційно визнано геноцидом понад 28 парламентами, а в сьогоднішній визвольній війні поруч з Україною потужні союзники, які надають нам всебічну підтримку, з якою ми однозначно виженемо росіян геть з нашої держави.

Жива пам’ять про жах, який пережив наш народ тоді — не згасне ніколи. Саме вона дозволяє сьогоднішньому українському суспільству мобілізувати зусилля зі спротиву агресії рф.

Пам’ятаємо! Єднаймось! Переможемо!

Поширити

Last modified: 25.11.2023