Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Відбулося засідання 23-ї сесії Надвірнянської районної ради восьмого скликання

01.12.2023

Депутати хвилиною мовчання вшанували пам‘ять загиблих у російсько-українській війні.
У роботі сесії взяв участь начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський.
На початку пленарного засідання голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз та начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський вручили нагороду «За заслуги перед Надвірнянщиною» волонтерці, журналістці Світлані Гаєвській за постійну гуманітарну допомогу Збройним Силам України та жителям прифронтових територій з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.
Перед розглядом питань порядку денного депутат районної ради Андрій Гуцько озвучив усне депутатське звернення щодо утримання доріг в зимовий період. Особливу увагу звернув на дорогу Надвірна – Бистриця. Начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський повідомив, що 30.11.2023 відбудеться нарада в обласній військовій адміністрації з даного питання, на якій він обов’язково підніме вказану проблему.
Було прийнято до відома інформацію Надвірнянської районної виборчої комісії про визнання обраною та реєстрацію Андрійович Лілії Богданівни депутатом районної ради наступного за черговістю кандидата в депутати у відповідному єдиному виборчому списку кандидатів від Івано-Франківської обласної територіальної організації Політичної Партії “ГОЛОС”. Новообрана депутат склала присягу депутата районної ради.
Відповідно були внесені зміни до складу лічильної комісії, постійних комісій та президії районної ради.
На сесії районної ради були прийняті рішення про внесення змін до районного бюджету на 2023 рік, затвердження звіту щодо виконання районного бюджету за дев’ять місяців 2023 року та прийняли районний бюджет на 2024 рік.
Обранці схвалили звернення районної ради до Президента України та уповноважених органів щодо пошуку зниклого безвісти військовослужбовця ЗСУ та до Прем’єр міністра України щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

Поширити

Last modified: 01.12.2023