Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Привітання з Міжнародним днем волонтера

05.12.2023

Шановні волонтери!

Щиро вітаємо вас із нагоди свята.

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Тож, шановні волонтери, в цей день бажаю міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо Незалежної України!

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки  яким наш народ не здається та перемагає!

З повагою

Голова районної ради                                                                   Олександр Кеніз

Поширити

Last modified: 05.12.2023