Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

26 школяриків району отримали «Шкільні портфелики»

27.08.2019

Традиційно напередодні Дня знань голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак вручив шкільні портфелики із канцелярським приладдям 26 дітлахам району з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з багатодітних сімей.

Іван Гурмак привітав дітлахів з початком їх першого шкільного року та побажав сміливо крокувати країною знань, щоб в майбутньому прославляли свій рідний край та Україну. Батькам та опікунам очільник району побажав терпіння та розуміння у вихованні і навчанні юних українців.

Спільно з головою районної ради привітав присутніх перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Зеленчук.

Закупівлю шкільного приладдя було організовано фахівцями служби у справах дітей райдержадміністрації для 26 учнів 1-6 класів, з яких діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти позбавлені батьківського піклування та діти-сироти. Портфелики з зошитами, ручками, олівцями, щоденниками, фарбами та іншим необхідним школярам приладдям підбиралися відповідно для хлопчиків та дівчаток.

Варто зазначити, що не тільки  дітвора дуже зраділа таким подарункам та охоче їх демонструвала, а й батьки дякували за допомогу.

Поширити

Last modified: 27.08.2019