Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у заходах з нагоди представлення нового керівника Надвірнянського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області

24.04.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у заходах з нагоди представлення нового керівника Надвірнянського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Згідно з наказом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області № 20 від 10.04.2021 року начальником Надвірнянського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області призначено Федорчука Віталія Івановича. Натомість Мочерняка Андрія Петровича, який раніше перебував на посаді начальника Надвірнянського районного відділу (зараз – управління), призначено керівником Коломийського районного управління.

Нового керівника Надвірнянського районного управління представив начальник Головного управління Чернецький Володимир Володимирович, який подякував керівництву Надвірнянської районної ради, Надвірнянської районної державної адміністрації та Надвірнянської міської ради за спільну багаторічну співпрацю та запевнив, що всі завдання, які покладені на службу, і надалі будуть виконуватися ефективно.

В свою чергу, керівництво Надвірнянської районної ради, Надвірнянської районної державної адміністрації та Надвірнянської міської ради подякували всьому колективу Надвірнянського районного управління за роботу та привітали нового начальника Надвірнянського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області з призначенням на посаду.

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз звернувся до рятівників-вогнеборців та щиро подякував від імені всіх жителів району. «Громада Надвірнянського району почуває себе захищеною з такими професіоналами як ви», – сказав голова районної ради. Також Олександр Кеніз подякував колишньому керівнику Надвірнянського районного відділу (зараз – управління) Андрію Мочерняку, який «довгі роки з нами цей рівень піднімав і вправно боровся з тими викликами, які були», а новому керівнику побажав: «Той рівень, який є на сьогоднішній день, не тільки утримати, але, можливо, навіть і підняти на вищий рівень, з тими задачами, які буде ставити керівництво області та держави».

Поширити

Last modified: 24.04.2021