Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання з Днем захисників і захисниць України!

01.10.2023

Вітаю усіх Захисників та Захисниць України зі святом!

Сьогодні Україна вперше відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня. Кожен українець зараз знає, що він живе, вчиться, працює завдяки тому, що наші захисники та захисниці проявили свою міць. Саме завдяки ним у всьому світі про Україну кажуть «непереможна», «нескорена», «незламна» і не тільки.

Сьогодні ваша військова доблесть та самопожертва, нескореність і мужність додають віри та сили кожному українцю протидіяти спробам знищити свободу нашого народу та незалежність держави.
Я дякую кожному захиснику та захисниці України за те, що ви гідно зустріли ворога, дали відсіч і женете його з української землі. Бажаю стійкості та оптимізму, могутності та здоров’я, поваги та любові від рідних і близьких людей задля мирного майбутнього наших дітей та процвітання України.

У цей день ми схиляємо голови в пам’ять про Героїв, які загинули впродовж 9 років війни проти російського агресора, захищаючи нашу незалежність та свободу. Складаємо глибоку шану батькам, які виростили й виховали таких дітей. Молимося за тих, хто живим щитом тримає фронт задля перемоги України.

З Днем захисників і захисниць України вас, наші незламні! З Днем Українського козацтва, військові традиції якого ви примножуєте! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, в силу захисту якої ми віримо, як в перемогу України над ворогом!

Слава Україні! Слава Героям!

Голова районної ради Олександр Кеніз

Поширити

Last modified: 01.10.2023